Om Kiilto koncernen

Sedan den 1 mars 2019 ingår tidigare CCS Hygien, numera KiiltoClean A/S, i den finska koncernen Kiilto. Kiilto grundades redan 1919 och är ett familjeägt finskt företag som strävar efter att bygga en hållbar framtid och skapa välmående genom renlighet, med hänsyn tagen till både människa och miljö. Kiilto har drygt 900 anställda i 12 länder och omsätter ungefär 165 miljoner Euro.
Kiilto utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska industrilösningar och är uppdelad i fyra olika affärsområden
- konstruktion
- industriella fästmaterial & hygienlösningar
- professionell rengöring & hygien
- konsumentprodukter. 

KiiltoClean (tidigare CCS Hygien)

KiiltoClean i Sverige är en del av Kiiltokoncernen och har fokus på hälso- och sjukvård, tandvård samt större återförsäljare. Vårt eget varumärke DAX är välkänt inom hälso- och sjukvården sedan mer än 40 år tillbaka, men vi marknadsför även koncernens andra starka varumärken på hygienområdet (Antibac och Plum) samt är distributör av ett antal externt ägda välrenommerade varumärken från bland annat Unilever.

Vi har vårt Sverigekontor i Malmö där bland annat säljledning och kundtjänst finns. Säljorganisationen består av Key Account Managers med placering  runt om i Sverige för att ge bästa möjliga support och utbildning mot hälso- och sjukvården samt våra återförsäljare.