Kökshygien

Rengöringen och hygienen i köket är bra indikatorer för standarden på en restaurang och dess mat. Ett rent kök är ett tecken på att restaurangpersonalen värdesätter hög kvalitet och det egna arbetet. Rengöringen skickar också signaler om förmågan att organisera och upprätthålla ett väl fungerande kök. Alla topprestauranger i världen har perfekt hygien och ordning i köket.

Som partner och leverantör av rengöringslösningar gör Kiilto det enklare att hålla köket rent och ge kockarna mer tid för maten. Kiilto har i flera decennier arbetat med att underlätta rengöringen i restaurangkök och vår omfattande erfarenhet ger oss en djupgående förståelse för hur verksamheten och processerna i ett kök fungerar. Kiiltos produktutvecklings- experter arbetar för att skapa nya produkter och lösningar som kan göra livet enklare och spara tid för kökspersonalen. I produktutvecklingen kommer alltid kvaliteten först och miljöfrågor får också särskild uppmärksamhet. Kiilto är tacksamma för viktig information från restaurangpersonal, och välkomnar alltid förbättringsförslag. Samarbetet är avgörande i Kiiltos verksamhet.

 

Kökshygien

Handdiskmedel

Handdiskmedel

Maskindiskmedel

Maskindiskmedel

Blötläggningsmedel

Blötläggningsmedel

Torkmedel

Torkmedel

Avkalkningsmedel

Avkalkningsmedel

Avfettningsmedel

Avfettningsmedel

Kiilto Grill

Kiilto Grill